Куртка на щодень без зайвих понтів
У мене все закрутилось минулої осені, коли зрозуміла, що звичні куртки або надто теплі, або виглядають так, ніби я зібралась у похід, а не на роботу чи каву з подругою. Хотілось чогось легкого, щоб не парило в транспорті, але й не мерзнути ввечері. Я почала більше ходити пішки, змінила ритм, і одяг одразу став важливішим, ніж раніше.
4 Views

У мене схожий шлях був, тільки я довго опиралась, бо здавалося, що такі куртки швидко виходять з моди і потім лежать без діла. Але практика показала інше. Я багато пересуваюсь містом, часто беру рюкзак, іноді їжджу за місто, і саме прості речі виявились найбільш живучими. Бомбер класний тим, що його можна накинути зранку, а ввечері не думати, де залишити, бо він легкий і компактний. Ще помітила, що трикотажні варіанти приємніші до тіла і не створюють відчуття «панцира», як деякі куртки. Коли обирала собі щось на кожен день, дивилась різні моделі, читала відгуки і звертала увагу на склад тканини та посадку. Мені зручно орієнтуватись на трикотажні бомбери LU, бо там легко уявити, як річ поводитиметься в реальному житті, а не тільки на фото. З порад скажу таке: краще брати нейтральний колір і простий крій, тоді річ не набридає і не виглядає дивно через сезон. І ще важливо, щоб рукави не були надто вузькі, бо тоді пропадає весь сенс комфорту.